Hungarian Battery Day

2021. szeptember 30.
Hotel Intercontinental, Budapest
Az esemény weboldala

A Hungarian Battery Day az egyik legátfogóbb olyan nemzetközi konferencia, amely a gyorsan fejlődő magyar akkumulátoripar szereplőinek lehetőségeit és kihívásait tekinti át. Ez az exkluzív esemény egyben egy új kormányzati cselekvési terv induló napja is, mely terv célja  a magyar akkumulátor -értéklánc fejlesztése Magyarország 2050-es nettó zéró éghajlati célkitűzésének megfelelően. A konferencián megvitatják a cselekvési terv végrehajtásának kihívásait, magas rangú döntéshozók, vezető ipari partnerek és kiemelkedő tudományos intézmények összefogásával. Az esemény egyedülálló lehetőség lesz ismeretségi hálózatának bővítésére ebben az izgalmas, jövőorientált iparágban.

A Magyar Akkumulátor Napot a Hotel Intercontinental Budapesttel együttműködve szervezzük annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást és alapos biztonsági intézkedéseket garantálhassunk  a jelenlegi Covid 19 járvány idején. A Hotel Intercontinental Budapest az első szálloda Budapesten, amely elnyerte a „Covid 19 Kontroll Plusz” akkreditációt.

FONTOS INFORMÁCIÓ

A részvételi feltételek változhatnak a tényleges járványhelyzettől függően. Kérjük, kövesse a híreket ezen az oldalon és a megfelelő kormányzati információs csatornákon!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram