Munkatársak

Dr. Szolnoki Pálma

főmunkatárs

Dr. Szolnoki Pálma széleskörű akadémiai, piaci, valamint szabályozói tapasztalattal rendelkezik a hazai energiaszektorról. A Budapest Corvinus Egyetemen makroelemző szakközgazdászként végzett, majd az egyetemen működő Regionális Energiagazdasági Kutatóközpontban (REKK) kezdte pályáját, az itt eltöltött nyolc év során számos magyar és nemzetközi projekteket vezetett és oktatott. Ezt követően a hazai energia szektor meghatározó cégeinél, a HUPX-CEEGEX-nél és az MVM Partner-nél szerzett tapasztalatot, mint elemző és üzletfejlesztő. Ezt követően az energiapiac digitalizációjával foglalkozott  az IP Systems-nél. Legutóbb, a magyar szabályozó hatóságnál (MEKH) piacfelügyeleti osztályvezetőként felügyelte a hazai földgáz és árampiac működését, valamit az ERRA (Energy Regulators Regional Association) Földgázpiaci munkacsoportjának kezdeti vezetője volt. 2017-ben első helyezést nyert az ERRA nemzetközi versenyén (Regulatory Research Award).

Dr. Szolnoki Pálma a ZKK főmunkatársa, ahol a villamos energia piac zöld átmenetével (ERPI Fórum), zöld finanszírozással, és a biogáz szektor fejlesztésével foglalkozik.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram